Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Davidov - Магазин за дамски обувки, мъжки обувки, детски обувки и акресоари

+359 876 391 621 Меню 0 Продукта Търси
Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 100 лв.

Полезна информация

Връщане или замяната на дадени артикули? Според Закона за защита на потребителите, клиента има право на рекламация и възможност да върне продукта в срок до 14 дена след получаването му, нашето единственно условие е да сте запазили търговският вид на продукта т.е. не сте го повредили, не сте изрязали вътрешните и сте запазили външните етикети.

Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете със нас за да ни уведомите, че желаете да върнете/смените продукта

Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг.

Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна.

Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Не забравяйте да се свържете с нас на тел. +359 876 391 621 или на емейл: [email protected]
Има ли проба на обувките? Държим всички наши клиенти да бъдат доволни!

Затова Ви даваме възможност на преглед и тест.  Ако стоката не оправдае вашите очаквания или не Ви е по мярка, Вие може да я върнете обратно чрез куриера като в този случай ще трябва да заплатите и двете куриерски услуги!
Ако номера не ми е по мярка мога ли да го заменя за друг? Ние предлагаме опцията преглед и тест преди да платите. В случай че поръчаният от Вас артикул не Ви е по мярка или не отговаря на вашите очаквания имате право да го замените с друг.

Всички транспортни разходи по замяната са за сметка на клиента.